Over Prevotech Advies

Prevotech staat voor samen bouwen aan slimme, creatieve en duurzame oplossingen voor beheer, onderhoud en (ver)bouwprojecten. Het bedrijf is door mij, Marnix Munneke, opgericht. Na jarenlang voor verschillende werkgevers in loondienst te hebben gewerkt, besloot ik in 1995 voor mezelf te beginnen. Het netwerk dat ik in de voorgaande jaren had opgebouwd, zorgde meteen voor een constante stroom aan opdrachten. Regelmatig was dat meer dan mijn agenda toeliet.

Frisse blik

Mijn kijk op het werk is allesbehalve alledaags. Met alle kennis en ervaring die ik inmiddels heb opgebouwd, kan ik er ook uren over vertellen. Met een frisse blik kijk ik naar alles wat met bouwen en gebouwen heeft te maken. Tegenwoordig noemen ze dat omdenken, maar ik heb nooit anders gedaan. Ik stel mezelf altijd de vraag of iets beter, gemakkelijker of efficiënter kan, zonder in te leveren op kwaliteit. Want kwaliteit staat altijd voorop. 

Sprekend voorbeeld

Dat omdenken heeft al heel wat teweeg gebracht in de bouwwereld. Om een voorbeeld te noemen: wie ooit bij de bouw van een woning heeft gezien hoe ze de dakdelen plaatsen, kijkt naar een ideetje van mij. Ik heb ooit bedacht dat de twee schuine delen van een dak tegelijkertijd kunnen worden geplaatst met behulp van scharnieren. Ik werkte toen als stagiair bij een bouwbedrijf. Inmiddels maakt heel bouwend Nederland gebruik van deze techniek. Het scheelt enorm veel tijd en geld. 

Bouwen en vertrouwen

In mijn communicatie ben ik open en eerlijk, zeg maar gewoon recht voor de raap. Iets waar het in de bouwwereld nog wel eens aan schort. Ik ga altijd voor de beste oplossing in plaats van de meest winstgevende. Voor mij zijn er geen heilige huisjes of verborgen agenda’s. Als je mij vraagt om mijn mening of advies, dan krijg je dat naar eer en geweten op ongezouten wijze. Mijn klantrelaties die ik gedurende de jaren heb opgebouwd, zijn gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Ze laten zien dat je altijd op mij kan bouwen en vertrouwen. 

Brede ervaring

In de jaren voor Prevotech heb ik ruime werkervaring opgedaan bij diverse bedrijven in verschillende functies. Ik begon ooit als uitvoerder bij een aannemer. Daarna werd ik opzichter-tekenaar en vervolgens heb ik zeven jaar als projectleider onderhoud bij een woningcoöperatie gewerkt. Tegelijkertijd volgende ik een studie voor docent bouwtechniek. Inmiddels heb ik voor tal van opdrachtgevers gewerkt, van gemeenten tot bouwbedrijven en van woningcoöperaties tot verenigingen van eigenaren. Ook particulieren kunnen bij me terecht voor kennis en advies.. Van de restauratie van station Haarlem tot aan lekkages in de gevels. Recentelijk heb ik voor Low Lands alle objecten mogen inspecteren 

Wat klanten zeggen…

Marnix weet complexe zaken inzichtelijk en begrijpelijk te maken. Hij legt het zo uit dat het simpel te begrijpen is. Hij heeft een breed netwerk, waardoor hij ons goed kan helpen. Hij is snel beschikbaar, betrouwbaar en goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in zijn vak.

De Alliantie VVE Diensten

Pieter-Jan Ezenga
Marnix is een betrokken en aandachtige luisteraar die vanuit humor zijn deskundige oog verder laat kijken. Daardoor weet hij scherpzinnige conclusies en adviezen te formuleren. Het is een communicatieve vakspecialist die de ervaring inzet die hij door jaren heen heeft opgebouwd. Daarnaast houdt hij van innovatie in zijn vak, waardoor handige nieuwe “meetinstrumenten” gelijk ingezet worden om verdieping aan zijn werk te geven.

Social@visors

Adrianne van Doorn