Prevotech 20 jaar!

prevotech 20 jaar

Vandaag bestaat Prevotech 20 jaar..!! Wat een lange tijd als ik zo terug kijk! Wat heb ik prachtige projecten mogen doen en ben ik schitterende mensen tegen gekomen!  Een verhaal dat mij inspireerde over de klokkenmaker wil ik graag met u delen! Dit inspireerde mij en wat ik ook graag zakelijk handteer! U ook allen bedankt in het gestelde vertrouwen en de komende jaren blijf ik u graag van dienst! Ik heb een hele hoop bijgeleerd en houd die kennis niet onder mijn pet, maar deel die graag met u! Groet Marnix Munneke

De klokkenmaker De oude uurwerkmaker wist dat zijn tijd was gekomen. Hij had zijn tijd gehad, was een man van het laatste uur en stond daarbij stil. Wat had hij zichzelf vaak en veel opgewonden. Nodeloos. Hij had wijzer moeten zijn. Hoe confronterend om te ontdekken dat het hem, de man van de klok, nooit was gelukt tijd te maken. Hij had de tijd enkel kunnen aanwijzen. Nooit had hij iets toe kunnen voegen aan de tekorten waar iedereen in zijn tijd over sprak. Tijd, tijd en nog eens tijd. Zo zal het niemand lukken een dag, uur, minuut of seconde toe te voegen. Wat wij wel kunnen, is de tijd vinden om kwartiermaker voor elkaar te zijn. (auteur Herman Delwig)

© 2014 Prevotech. Created by CommDesign | Creatieve Doeners