Over Prevotech


  • slide

  • slide

  • slide

  • slide

  • slide

  • slide

  • slide


Marnix Munneke aan het woord…

Prevotech is opgericht door Marnix Munneke en op 6 november 1995 stond zijn bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Van eenmanszaak is Prevotech uitgegroeid naar een uitgebreide netwerkorganisatie die allerlei opdrachten uitvoert.

In de jaren voor de start van Prevotech heeft Marnix ruime werkervaring opgedaan bij diverse bedrijven in verschillende functies. Hij is begonnen als uitvoerder bij een aannemer, vervolgens werd hij opzichter-tekenaar en daarna werkte hij zeven jaren als projectleider onderhoud bij een woningcoöperatie en studeerde onderwijl voor docent bouwtechniek.

Hij zag allerlei mogelijkheden om op een efficiëntere, slimmere en veelzijdigere wijze te gaan werken en hiermee werd Prevotech een feit. Marnix laat al vele jaren zien dat het daadwerkelijk mogelijk is om in de bouw op een andere manier te werken. Door de belangen van elkaar voor ogen te hebben ontstaat er een unieke wisselwerking met een verbluffend resultaat en heeft Prevotech een degelijke klantenkring op weten te bouwen!Anders doen...


Het belangrijkste element van dat ‘anders doen’ zat en zit in samenwerking, met de klant en met partijen uit de bouw. In een ideale situatie is er sprake van wederzijds vertrouwen, waardering en samenwerking voor langere termijn.

Bij een open en eerlijke communicatie ga je niet voor de snelle winst in een project. Je blijft met elkaar in gesprek.

Dit alles heeft een grote meerwaarde voor de bouw.

In de bouwsector speelt geld verdienen helaas een cruciale rol. Onder de prijs en kwaliteit werken is geen vreemd fenomeen. Prevotech werkt volgens het principe van een eerlijke prijs, een goede samenwerking en vertrouwen. Bij de onderhandeling en uitvoering van klein- of grootschalige projecten staat dit voorop.Niet alledaags...


Prevotech wil van toegevoegde waarde zijn door kennis te delen en advies te geven waar klanten echt mee geholpen zijn, ook als dat niet in het belang van Prevotech is (bijvoorbeeld door klanten door te verwijzen naar een ander). Marnix krijgt een enorme kick om net dat stapje verder te gaan en opdrachtgevers op een slimme manier te helpen met beheer, onderhoud en (ver)bouw. Hij is een vakidioot die zijn kennis graag deelt. De kracht van Prevotech is het bedenken van oplossingen voor problemen die soms onoplosbaar lijken. Marnix bedenkt oplossingen die niemand anders bedenkt, omdat hij verder kijkt dan de vraag van de klant. Altijd praktisch, regelmatig niet-alledaags en soms zo simpel dat je niet snapt dat je het niet eerder zag. De kosten van de oplossing zijn altijd in overeenstemming met de (verwachte) levensduur. Een gebouw waar betonnen stukken uitvallen en wat nog maar een half jaar mee hoeft te gaan, vraagt om een andere oplossing dan hetzelfde gebouw wat nog zestig jaar moet staan.


Specialist...


Marnix is de specialist waar opdrachtgevers terecht kunnen voor andere constructies, professionele, creatieve en passende oplossingen voor de langere termijn, Prevotech lost op, werkt slim en dat alles in goed overleg en samenwerking met de opdrachtgever. Samen bouwen we aan win-win situaties. Hij wil de opdrachtgever inspireren en hem adviseren om daarna samen mooie projecten te realiseren die voor langere termijn een goede keuze zijn.

Prevotech staat voor: samen bouwen aan slimme, creatieve en duurzame oplossingen voor beheer, onderhoud en (ver)bouwprojecten. Op die manier werken is opbouwend voor elke opdrachtgever.© 2014 Prevotech. Created by CommDesign | Creatieve Doeners